Jump to content
CarPort ForumCarPort Forum

not working VAG K+CAN Commander 1.4 with chip number PIC18F258


marjan
 Share

Recommended Posts

how to make this hardware to work with my golf 5, carport does not recognise this cable unfortuntelly, i own carport obd 2 basic module and can basic module also. where could be the problem? when i tried the first time it worked, but on the middle of autoscan process stopped and a pop up windows showed indicating that obd hardware searching.... now carport does not recognise this cable AT ALL. drive me crazy please any help? could be faulty interface from the seller? or what?

Link to comment
Share on other sites

Does Windows reconise the Interface without the Software?

Have you tried playing with the Windows Port Settings? 

 

Try changing the Carport Software settings from Automatic to Manual.

 

Regards

Seat Alhambra BJ. 2002 1.9 TDI (AUY), Autodia-K409, Carport Basic KKL, VCDS-Lite, WHB-Diag 0.89(Selber Angepasst)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.