Jump to content
CarPort ForumCarPort Forum

polo 6n - verbindung fehlgeschlagen


Recommended Posts

Hallo,

 

ich habe einen Polo bj 97 mit 60 Ps. ich habe das k409 Modul und habe schon alle möglichen Softwares von CarPort probiert, aber es heißt immer das die Verbindung fehlgeschlagen ist.

Was soll ich tun?

 

Danke schon mal im Voraus!

 

Lg Lukas

Link to comment
Share on other sites

Hi Lukas,

 

Ist ein Fremdradio verbaut? Evtl. stört das die K-Leitung. Ansonsten das Interface mal an einem anderen Fahrzeug testen (Zündung einschalten nicht vergessen ;) ). Falls es da funktioniert ist am Polo was faul...

 

MfG Sepp

Diagnoseinterface: CP compact, Menke Diag 1000, AutoDIA K409 + K509

Module: CarPort OBD, KKL, CAN

Fahrzeuge: GolfVI 1,4TSI, Polo(6R) 1,4, Audi Cabriolet (Typ89) 2,0E

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.